Национален фестивал на ролерите в Бургас


Победителите в съревнованието с ролери на късо разстояние за момчета от 9 до 13 годишна възраст.

Първият Национален фестивал на ролерите се проведе в Бургас през 2012

23.07.2012 г.  Aspekti.info


Първият Национален фестивал на ролерите ще се проведе в Бургас. Основен организатор на събитието е Спортно сдружение "Ролер клуб" - Бургас.

Фестивалът ще се случи със съдействието на общинската администрация. "Община Бургас продължава да подкрепя с удоволствие всяка свежа идея и да създава възможности за изява на младите хора", заявиха оттам.

Интересната проява се състоя на 11 и 12 август, а основно място на действието бе територията на Морската градина. Сред участниците бяха най-добрите български ролеристи, предимно от 4 града в които Фристайл слалома е развит; София, Варна, Русе и Бургас.

Различни атрактивни дисциплини са включени в програмата: speed - най бързо минаване на конуси само с един крак, а за напреднали и на заден ход; jump - каране по рампа и прескачане на препятствия; представяне на различни комбинации от Фрийстайла.

Проведени бяха отделни състезания за предметни награди, забавно училище за майки и татковци - безплатни уроци за всички желаещи, а всяка от двете вечери ще завършва с дискотека на ролери.

Бургас е идеалното място провеждане на фестивала, тъй като улиците и алеите му са в много добро състояние. Това е и основната причина пешеходците, велосипедистите и ролеристите в града да стават все повече, което безспорно се отразява и на здравето на хората, и на чистотата на въздуха и средата за живот.

"Заповядайте да караме заедно. Обещаваме да бъде приятно и с много настроение!", призовават организаторите на фестивала. Ако желаете да се включите в тренировки с инстурктор по ролери свържете се с нашата Школа по ролери.

Вижте още снимки и видеа от Ролерфест Бургас



Красотата на фристайл ролери слалома
Красотата на фристайл ролери слалома
Клубът по ролери (Ролери школа Бургас) тренират 
всекидневни уроци по фрестайл слалом 
Уроци по ролери -...


Фристайл слалом трикове: Курс в Школе Роллер клуба - Бургас
Фристайл слалом трикове: Курс в Школе Роллер клуба - Бургас
Курс "Слаломе" в Школе Роллер клуба - Бургас 
Фристайл слалом трикове: 
1. Упражнение около...


Въведение за инлайн ролери оборудването, базовите техники.
Въведение за инлайн ролери оборудването, базовите техники.
Инлайн скейтинг видео: Уводна информация за
 нови ролеристи Въведение за инлайн ролери...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: