Полската школа по фристайл слалом с ролери

Тренировки по Ролери - фристайл слалом
Полската школа по фристайл слалом с ролери

Деца от тази школа по фристайл ролери вече печелят предни места в национални състезания. Във видеото има интервю с момиче което тренира от една година. Тя тренира 2-3 часа дневно. Тя е спечелила 9 място в слалом, и предни места в дургите класации.



Както във фристайл слалома, така и в Инлайн хокея се изискват редовни тренировки и постоянно научаване на нови упражнения. Добре е да има треньор, който постоянно да наблюдава развитието, да показва нови техники. 

Дори има фристайл слалом трик кръстен "Полски", понеже произлиза от Полската школа по ролери. 


България нямаше състезатели по фристайл досега, понеже за да се подготвят много добри състезатели е необходима школа. Важен е педагогическия подход, който спомага трениращите бързо да се развиват, преодоляват ограниченията и усвояват лесно нужните умения. 

В Полша се провеждат дори световни фристайл слалом състезания. В следващото видео виждате изпълненията на Полските момичета на състезанието в Краков 2011 година. 



Такава школа по ролери вече се развива и в Бургас. Затова за първи път в България през лятото 2012 се състоя детско съревнование по Фристайл слалом, като основни участници бяха представителите от Бургас, макар и това да бе национално съревнование.

Тренировките в Бургас по фрустайл слалом и инлайн хокей са всеки ден след 17 часа в Морската градина, близо до Флората. Школата по ролери е иницирана от Родителската организация за семейна активност и събира желаещи да тренират дори и през зимния период. 


Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: