Видео от 'Тази Неделя'по БТВ: Едно нестандартно семейство на ролери - на ръба на адреналина

http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/edno-nestandartno-semejstvo-s-pet-deca.html

Видео от 'Тази Неделя'по БТВ: Едно нестандартно семейство на ролери - на ръба на адреналина

СЕМЕЙСТВО НА РОЛЕРИ: На ръба на адреналина
ролери, ролеристи, бтв
С пет талантливи деца, феноменални ролеристи, от Ролери Школа Бургас

12.10.2014 Неделя сутрин
Едно прекрасно семейство от Ролери Школа Бургас, което е изключително запалено по ролерите. Това семейство е специално свързано с БТВ, поради участието си в България търси талант 2014, където Сансу (11) и Йонсу (13) накараха цялата аудитория да стане на крака и в продължение на минути всички скандираха, "Още, още, още".

"Най-голямия дар за децата е любовта между бащата и майката.. и да имат братя и сестри", споделя Ленка, "по-добре да са повече деца, за да споделят заедно".

Сансу и Йонсу са от многодетно семейство с пет деца. Цялото семейство карат ролери. Дори и 2 годишната им сестричка, Селина. Двама братя с необикновени имена и тяхното уникално заначение, "Изключителни - много добри", накараха. Любен Дилов да възклике, "наистина си отговаряте на имената, много сте добри!". Може да гледате интервюто им в БНТ. или прочетете за тях във в.Капитал.
Това лято Сансу и Йонсу, заедно с братята си спечелиха няколко награди в национални ролери съревнования в България. В Русе, РОЛЕРФЕСТ РУСЕ 2014, Йонсу печели 2 място дори в съревнование с най-добрите възрастни ролеристи. Сега двамата се подготвят за Европейско съревнование по Фристайл, за което получиха спонсориране от Чешката фирма 'Темпиш'.



Надеждата ни с това представяне е да разпространим класическия фристайл слалом с ролери. Това е млад, но много красив и вдъхновяващ спорт, който може да се тренира, както от деца, така и от възрастни. Свържете се с нас за тренировки и информация за най-добрите ролери. Вкючете се във Фейсбук групата ни: Ролери Школа Бургас

Какво тренират Сансу и Йонсу след участието си в България търси талант
Сансу и Йонсу в България търси талант - полуфинал 2014
Сензационното представяне на Сансу и Йонсу в България Търси Талант: СНИМКИ


България търси талант 2014,бг 
Балет с ролери - Кастинг в България търси талант 2014: Сансу и Йонсу

Сансу и Йонсу в България търси талант - Полуфинал 2014

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: