Каква възраст е подходяща да се научим да караме ролери

Каква възраст е подходяща да се научим да караме ролери?

Каква е най-ранната възраст за едно дете да започне да кара ролери? В Бургаската школа имахме едно дете на годинка и 11 месеца. Според Руската школа по ролери детето може да започне да се учи от едногодишна възраст. Разбира се зависи от развитието на самото дете. Иначе много треньори започват да тренират децата от 3-годишна възраст.

Красотата на фристайл ролери слалома

Спортен семинар с ролери, летен лагер и парти
Какво е треньор за частни уроци по ролери?



Могат ли по-възрастни хора да се научат да карат, ако не са карали до сега? Разбира се. Дори няма възрастово ограничение. Всеки може да се научи. Вижте следното видео.



Как мога да се науча да карам ролери бързо, правилно и без ненужни падания? Проверете за наличието на ролери школа. Няма по-добър и бърз начин от това да ви обучи треньор - инструктор. Има много техники, методики и упражнения, които с инстурктор по ролери бързо ще минете и усвоите.

Два съвета преди да започнете:

1. Ако още си нямате ролери обадете ни се, за да ви помогнем с правилния избор. Често се оказва, че ролерите не са подходящи за тренировки, не потдържат крака и колелцата бързо им заминават, понеже не са маркови ролери. (За контакт)

(Детски маркови ролери можете да поръчате през Школата ни на цени от 70 до 160 лв. Те са много по-издръжливи, удобни, стабилни)

2. Ако ще се учите да карате, имайте в предвид, че е най-добре от самото начало да разберете правилните техники, а не да се научите сами, след което дори с инстурктор ще трябва да започнете от начало, че дори и да избивате неправилните навици. Да не говорим, че с тренировки бързо ще откриете многообразието на възможните неща които можете да развиете и много скоро ще испитате удоволствието от карането. (За записване)



Надеждата ни е, че скоро и в различните градове на България ще могат да се появят различни школи за ролери, така че междуградските състезания по фристайл слалом да станат най-после реалност. 


Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: