Школа по ролериШКОЛА ПО РОЛЕРИ: Тренировки по ролери-кънки

Национален ролери фест - 2012, Бургас
Здравейте на всички и добре дошли в училището за обучение по ролери, ролкови кънки - Rollerschool!

През 2011 г., заедно с група деца трениращи хокей, съвместно с Родителската организация за семейно развитие, RollerClub и представителите на маркови ролери  започнахме подготовката за обучение по ролери - Ролери Школа Бургас.


Една от целите бе ролери спорта да не остане на аматьорско ниво, където самоуки се мъчим да развием, къде верни, къде грешни умения. Другата цел бе карането на ролери да се превърне от индивидуално в семейно занимание. Сега вече имаме всекидневни занимания в Морската градина, за начинаещи и напреднали.

Вече подготвяме много младежи за национални и регионални състезания. На Националния ролери фест през 2012 в Бургас над 90% от участващите деца бяха обучени от нашата Школа по ролери. През 2014 имахме участие в България търси талант. През 2015 Йонсу се квалифицира за финалите на Европейско първенство в "Спид слалом" срещу възрастни. Вижте и представянето ни в Монтана 2016.


Целта ни е развитието и популяризирането на ролер-спорта в България отвъд това което се е правело досега, като обучим хиляди добри ролеристи. А от миналата година започнахме и формирането на училища по ролери в дурги градове. Вижте невероятното развитие на Школата в Годеч.

RollerSchool Бургас
Потвърждение на ефективността на нашата школа в Бургас е това, че стотици деца и родители са се научили да се пързалят и да подобряват уменията си в карането на ролери-кънки. Децата от нашата школа взимат първите награди в национални съревнования. В другите градове на България няма такова масово обучение на деца и родители, но се надяваме скоро и те да последват примера ни. 

Школата ни по ролери по няколко стотин възпитаници всяко лято, като много от тях идват семейно. Всеки ден учим нови деца и родители. 


Присъединете се сега и ще се видим на тренировките! 


Тел: 0878197022
Ролери Школа Бургас

Направления на обучението: Ние учим овладяването на ролковите кънки във всички съответни области: основни умения за възрастни, образованието на децата, friskeyt, свободен стил, слалом, фигурно пързаляне, скоростно, класическо каране, както и инлайн-хокей, и инлайн-танци.


Курсове по ролкови кънки: Провеждаме уроци по ролкови кънки в през цялата година както на групи, така и поотделно в Бургас, в Морската градина.От основаването на училището ние провеждаме и безплатни уроци-демонстрации по училища и други места където ни поканят.В новия ни сайт можете да прочетете за тенденциите и ключови разработки ролкови спортове, да научат къде да закупите ролкови кънки, да се срещнат и разговарят с инструктор и други студенти! 


Съвети - Как да изберем добри ролери: От нас може да получите подробен преглед на най-добрите ролери за фристайл слалом или най-добрите детски ролери.


Видео от заниманията на руската школа по ролери


Видео от нашите занимания в Бургаската школа по ролери  (вижте още)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: