Научете се да карате ролери: Тренировки с инструктор по ролери

Как да се научите да карате ролери? как да карам ролери, как да спирам, как да не падам с ролери
Научете се да карате ролери: Започнете сега!
Ползата от тренировки с инструктор. Можем да ви научим да карате ролери, да избегнете неприятните падаия и да спирате с ролери при висока скорост.

Как да се научите да карате ролери? Често ентусиазирани се качват на ролерите и падат, след което прибират ролерите и желанието им минава. За някои може да е лесно, но за мнозина е нужен инструктор от самото начало.

Всекидневно на тренировките ни идват по няколко начинаещи, които не могат дори да застанат прави на ролерите. Само броени минути след това те започват да карат сами.

Как става това? Как да се научим да караме ролери без мъките, паданията и разочарованията? Има си методика. Има навици на ходене, които трябва да сменим с нови навици за ролерите. С няколко упражнения начинаещия ролерист ги разбира и открива, че не е нужно да пада. Просто не трябва да прави неправилните неща.

За професионалното развитие, обаче, инструкторът е задължителен. Придобитите неправилни навици се изкореняват по-трудно, отколкото директно някои да ви научи правилните базови техники. И запомнете! Не е нужно да ставате професионални скейтъри, но е препоръчително да развиете коректните техники от самото начало. Ще ви спести много ненужни падания и мъчения, както и ще направи удоволстието от ролерите още по-пълно.

Два съвета преди да започнете:

1. Ако още не си нямате ролери обадете ни се, за да ви помогнем с правилния избор. Често се оказва, че ролерите не са подходящи за тренировки, не потдържат крака и колелцата бързо им заминават, понеже не са маркови, истински ролери.

(Детски маркови ролери можете да поръчате през Школата ни на цени от 70 до 160 лв. Те са много по-издръжливи, удобни, стабилни)

2. Ако ще се учите да карате, имайте в предвид, че е най-добре от самото начало да разберете правилните техники, а не да се научите сами, след което дори с инстурктор ще трябва да започнете от начало, че дори и да избивате неправилните навици. Да не говорим, че с тренировки бързо ще откриете многообразието на възможните неща които можете да развиете и много скоро ще испитате удоволствието от карането.



Ползата от уроците по ролери
Как да се науча да карам ролери, ролери уроци, уроци по ролери, Научете се да карате ролери: Тренировки с инструктор по ролери
От Сара Curi

Защо да се вземете уроци за каране на ролери? Ето само няколко причини:

Уроците по ролери са най-добрият начин да започнете. Научете се как да падате и как да спирате с ролери, преди да започнете да карате ролери. Инструктора по ролери може да ви покаже как да започнете; инструкторът може да ви научи коректните базови техники, как да развиете баланса си и постигнате максимална бързина с минимални усилия.

Правилните тренировки с инструктор ще гарантират бързо развитие. Инструкторът по ролери ще ви помогне да придобиете основни познания и умения, свързани с ролерите, които ще повишат увереността ви на кънки.

Уроците ще ви позволят да изградите и усъвършенствате уменията си с правилната основа. След като сте изградили солидна основа на основни умения, обучението за по-напреднали умения е много по-лесно. Всички по-трудни умения, независимо дали хокей, състезания, слалом, или свободен стил са комбинация от основни умения.

Уроците са интерактивни. Инструктор може да следи представянето си и да даде специфична обратна връзка върху това, което правиш добре и какво трябва да се работи, за да се подобри.

Уроците са забавни! Уроци са забавен начин да учите и практикувате нови умения, да се срещате с хора и да получите вътрешна информация за всички аспекти на карането на кънки - ролери.

Уроците произвеждат безопасни скейтъри. С новите умения под воденето на ролери инструктор, ще станете по-безопасен кънкьор, способен да маневрира из улиците с усет за контрол и сигурност. Нещо повече, вие може просто да носите своите ролери с вас навсякъде, независимо дали по време на пътуване, работа или турне!

Уроци са не само за деца. Независимо дали сте седем или седемдесет, начинаещ или средно ниво кънкьор, няма по-добър начин за подобрите вашите умения, от урооци с професионален инструктор.

Доведете вашето семейство и приятели - Гарантирано забавление!

Уроците се провеждат на открито в Морската градина в Бургас. Тел. 0878197022
Как да се науча да карам ролери, ролери уроци, уроци по ролери, Научете се да карате ролери: Тренировки с инструктор по ролери

4 comments:

  1. Питат: Как да се науча да карам ролери?
    Най-често срещаната схема: Качвате се на ролерите и падате, след което прибирате ролерите и желанието ви минава. За тези които са практикували други спортове може да е лесно, но за мнозина не е.

    Как да се научи човек да кара ролери без да пада? Може ли да се науча да карам ролери без да падам? Да, може! И дори е много лесно.

    Всекидневно на тренировките ни идват по няколко човека в подобно състояние... само броени минути след това карат сами, без никой да ги държи.

    Как става това? Има си методика. Има навици на ходене, които трябва да сменим с нови навици за ролерите.

    С няколко упражнения начинаещия ролерист ги разбира и открива, че не е нужно да пада. Просто не трябва да прави неправилните неща.

    ReplyDelete
  2. А в Пловдив има ли курсове?

    ReplyDelete
  3. Системни курсове по ролери, тренировки и обучение за каране на ролери имаме само в Бургас. В Пловдив, София, Варна, Враца, Ямбол и Русе има групи ролеристи, но не и системно обучение на начинаещи ролеристи. В Пловдив ролеристите се събират в парк, под паметника, до колкото съм чул.

    Ако във вашия град няма кой да ви обучи да карате ролери елате в Бургас през лятото на интензивен курс, за няколко дни.

    ReplyDelete
  4. КАК СЕ КАРАТ РОЛЕРИ: Съвет как да се науча да карам ролери? Всичко за ролерите..ЗА ИНФОРМАЦИЯ как да се науча да карам ролери свържете се с нас: Ролери Школа Бургас. От къде да намеря информация как да се науча да карам ролери? От Ролери Школа Бургас, октрийте как да се научите да карате ролери от Ролери Школа Бургас. За всички които карат ролери искат да се научат да карат ролери и вземат пръви уроци по каране на ролери. Уроци по ролери в Ролери Школа Бургас.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: