Кънки Училище: Как да си направите хореография с ролери или кънки



КЪНКИ УЧИЛИЩЕ
Как да си направите хореография с ролери или кънки

За да си направите хореогравия с кънки, започнете с изучаването на всеки трик по отделно. Когато научите няколко трика с ролери или кънки, сглобете ги в хореография. В началото е добре да правите всеки трик по 2-3 пъти и тогава да преминете към следващия трик. При оценяването на слалом батълите се гледа всеки трик да е направен на минимум 3 конуса.

И така, купете си конуси и започвайте да тренирате. Но първо ще ви трябват истински, висок клас ролери. С ролери от обикновенните магазини ще сте много ограничени. Те не са направени за трикове.

 Най-добрите ролери за деца


Трябва да си купите фристайл или фрирайд ролери. При високия клас детски ролери, най-добри са Рочес Орландо и Кид Фристайл. Те обхващат по 6-7 размера и са подходящи за номер на крачето от 25 до 40. Дори за начинаещи, те са най-добрите, поради стабилността.

Тел. 0878197022  (Обадете се предварително)
От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас

roleriРолкови Кънки

Когато кракът няма вече да ви расте или ще расте не повече от 2 номер, тогава си всимате направо фиксирани Фристайл или Фрирайд ролери. Полупрофесионалните са около 200 лв. Най-добри са Фрирайд Крос Про. Но ако добавите 80-100 лв. може да си вземете професионални. Най добро намаление имаме на Фристайл Айс Про и на Алхимията.

Следете триковете които показваме в Ютуб страницата ни или елате на уроци в Школата ни.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ:
Фристайл Алхимия 
цена: 309 лв.
цена: 399 лв.Кид Фристайл
цена: 185 лв.
Фристайл ФИКС
цена: 189 лв.
Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: