Кид ФРИСТАЙЛ Про: Детски регулируеми ролери 30-37 и 35-41 номера; фристайл кънка

Детски фристайл ролери
Кид ФРИСТАЙЛ Про
кънки за деца темпиш коктейл цени
Цена: 199 лв. 169 лв.
(159 при предварителна поръчка)
Детски ролери цена ролери за деца цени най-добрите детски ролери темпиш коктейл ролери фристайл ролери
Размери: 31-37 регулируеми
Размери: 35-40 регулируеми

Характеристики:
Лагери: ABEC 7
Колелца: 85A,  70/72mm

ПОРЪЧКИ: 0878-197-022
Детски ролери цена ролери за деца цени най-добрите детски ролери темпиш коктейл ролери фристайл ролери

Единствения детски модел ролери упгрейтван с професионална шина, щтраймери и болтове за спортни цели. 
ролери за деца детски ролери кънки кънка дете момче момиче ролери кънки кънки за деца темпиш коктейл цени
Детски фристайл слалом ролери създадени за спортен и развлекателен скейтинг. Имат качества като на професионалните ролери, като шина, болтове и щтраймери. Ролерите са разтегаеми и подходящи за начинаещи и напреднали ролеристи.

Колелцата са висок клас - позволяват бързо и гладко каране. Те са с готов рокеринг за добра маневреност, какъвто имат само професионални фристай и хокей модели. Колелца 2x70mm (странични) + 2x72mm (средни ) и ABEC 7 лагери. Позволяват лесно, стабилно каране, маневреност и възможност за правене на трикове. Шината е като при професионалните фристайл ролери - много здрава и годна за скачане и други големи натоварвания.
Детски ролери цена ролери за деца цени най-добрите детски ролери темпиш коктейл ролери фристайл ролери
Свържете се с нас за поръчка и информация. Пишете на: roleri.uroci@gmail.com  Тел: 0878197022
Детски ролери цена ролери за деца цени най-добрите детски ролери темпиш коктейл ролери фристайл ролери


СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ __________________________
http://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40_25.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/70.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/50-29-32-33-36-37-40.html
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
КОМПИ 7.0
цена: 140 лв.
КОМПИ 5.0
цена: 140 лв.
Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

4 comments:

 1. Прекрасен вариант за фристайл за деца. Професионална шина, с професионални болтове, но най-важното, тези детски ФРИСТАЙЛ РОЛЕРИ идват с готов 'рокеринг' за маневреност.

  ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД че при тези детски фристайл ролери долният щтраймер стяга крака стабилно и така позволява детето само да контролира кънката, като в същото време горната част на ролера му позволява флексабилност за правенето навсякакви трикове. Това е много важно и ценно при фристайл слалома.

  ReplyDelete
 2. Здравейте!
  Интересуват ме ролери Детски фристайл ролери Кид ФРИСТАЙЛ Про - как се определя номера им /дъщеря ми носи №38-39

  ReplyDelete
 3. Здрасти,
  Детските фристайл ролери имат два размера 34-37 и 38-41. Но в Ролери Школата ги препоръчваме; малките от 32 номер, като се разгягат до 37. Ще ги кара години наред. А големите стават удобно и от 36 номер. Те обхващат 38-41 номер - регулируеми са.

  Шината е професионална, с професионални болтове и щтраймери. Имат и готов професионален 'Рокеринг' за маневреност, каквъвто другите детски ролери нямат.

  Ролерите обхваща крака стабилно с долния щтраймер а горе дава хем удобство, хем флексабилност,хем нужната опора за всякакви фристайл и фрирайд трикове.

  само пратете 2 имена, моб. тел. и до кой Офис на Еконт искате да ги вземете. До лилчен адрес се оскъпява с 3-4 лв. Пристигат на следващия работен ден. Имаме ги налични. Иначе при предплащане на неналична стока и предварителна поръчка имаме към 10% намаление, но се чака минимум 10 работни дни.

  ReplyDelete
 4. Кид Фрисатайл ролерите (Детски фристайл ролери) излизат невероятно евтино - само шината им е към 100$, което е 140-150 лв. Имат същите, най-висок клас щтраймери като мойте професионални ролери от 950 лв. И от горе на всичко имат готов професионален 'рокеринг' за маневреност, който ние ролеристите доплащаме 50 лв. да си го направим. Като си направите сметката, тези детски фристайл ролери (за фрирайд) са просто без пари. Да не говорим, че те спокойно обхващат по 5-6 номера, което при другите разгегаеми (регулируеми) детск ролери е невъзможно. Но е факт, че това са единствените детски фристайл ролери. До 2014 г. не съществуваха такива. Това е първият детски фристайл модел; супер за фрирайд (всички стилове каране на ролери), супер за 'фристайл салалом' и правене на всякакви трикове.

  Имайте в предвид, че Кид ФРИСТАЙЛ ролерите са най-добрирте ролери за начинаещи ролеристи, понеже са единствените направени да завиват автоматично с накланянето, както само професионалните хокейни и фристайл ролери се правят. Няма по добри детски ролери в това отношение.

  Да не говорим, че рокеринга, който ви даваме направен на този модел, дава възможност за лесно спиране, сменяне на посоката и намаляване на скоростта.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: