Основател и треньор на фристайл школа във ВеликобританияНаоми Греиг: Треньор на фристайл школа

Наоми Греиг
От както се качва на ролери преди 16 години, Наоми Греиг експериментира в агресивни кънки, бързо пързаляне, и става международно известен свободен стил, фристайл слалом кънкьор.

Наоми е основател и треньор на SkateFreestyle и UKFSA (UK Freestyle пързаляне асоциация). Тя работи широко за развитието на спорта в страната си и в чужбина.

В Бургаската школа ползваме както методика от Руската школа по фристайл, така и от Британската и Корейската школи по фристайл слалом (слалом свободен стил).


Слалом трик: Вълни с пресичане (Swinging Basket)Оценяването при Слалом Битките 
Списък на фристайл слалом триковете
Каква възраст е подходяща да се научим да караме ролери

Трикове, които не са добре интегрирани с другите, показват по-ниско техническо майсторство. Ако технически труден трик стртиран от самия слалом, вместо от начална позиция с "настройка", това показва по-голям риск поет от кънкьора. Същото се отнася и за трик-изхода. Показва добро владеене на трика, ако кънкьорът е в състояние да направи преход от самия трик в нещо различно от пресечките, например.Слалом Движения с подскоциСлалом вариация на "Суип"Слалом движения с изхвърляне на кракаМахалоСлалом трик: " "Лунната походка на конусиГранд ВолтУроци по фристайл слалом с ролери в България
Фристайл слалом комбинации
Още комбинации за фристайл слалом

Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: