Първия концерт на Бургас търси своя талант 2014


Първия концерт на Бургас търси своя талант 2014
Бургас търси своя талант 4 първи концерт бургас търси талант 2014
02.02.2014 г. ТопНовини Бургас
Бургас търси своя талант 4 първи концерт бургас търси талант 2014
Участниците в „Бургас търси своя талант” показаха завидни умения на сцената. Снощи в сградата на НХК се проведе първият малък концерт, на който те демонстрираха изключителен професионализъм. Между тях бяха и ролеристи от Ролери Школа Бургас.

Флагман.бг, пише: "Сред другите кандидати, които впечатлиха на малкия концерт бяха фрийстайл ролерите Сансу и Йонсу. Малките момчета шашнаха с впечатляваща хореография." Определено те бяха единствените преминали, без предишен голям опит, а конкуренцията беше голяма.
Само 20 от 28 участници продължават в надпреварата. 10 от тях бяха избрани със SMS вот от присъстващите в залата, а другите 10 – от журито.

Дияна Костадинова, Елица Георгиева, Лилия Петрова, Black Diamonds, Sassy Girls, I Dance, Лина Аюби, Росица Перева, Златина и Иван, The Scary ShadowzZz бяха довели най-много потдръжници всред зрителите и получиха най-много SMS гласуване.

Flowtron, Димитър и Николай, Мирослава Чобанова, Сансу и Йонсу фристайл ролери, Станислав Славов, Цветеника Николова, Анка Стефанова, Дафина Кошерска, Райна Терзиева, Иван Стоичков пък са талантите, които журито реши, че трябва да продължат.

Следващият малък концерт ще се състои на 15 февруари. Тогава участниците ще трябва да изпълняват задачи, поставени от журито през тези дни. Това обаче остава изненада за публиката. Зрителите ще се запознаят с мисията им по време на концерта. Следват финал и полуфинал, който ще се проведе в края на март. Накрая най-талантливият бургазлия, избран с гласовете на публиката и журито, ще спечели рекордната за формата сума от 1000 лв.

Конкурсът се радва на голям успех. Общо 233 кандидати се явиха на кастинг, само 28 от тях обаче успяха да се класират. Залата бе препълна със зрители. Много останаха извън препълнения салон на НХК, тъй като билетите бяха разпродадени. Някои от тях се опитали по нестандартни начини да се сдобият с пропуск. Предлагали на охраната 20 лева, за да ги пуснат вътре, но те не били допуснати вътре.

„Идеята за „Бургас търси своя талант” се ражда през 2010 година, когато беше и първият конкурс. Обещахме да стане традиция и вече четвърта година го организираме. Интересът към формата е голям. Смея да твърдя, че участниците са много интересни, но главно се явяват певци”, каза организаторът на конкурса Иван Бъчваров.

Ролеристите, Сансу и Йонсу, бяха уникални и събраха невероятни овации въпреки, че залата не бе удобна за каране на ролери. Бяха сложени плоскости, но пространството бе твърде малко и дста хлъзгаво. Това определено се отрази на изпълнението, но те се справиха стоически.

Вижте още:
С ролери в Бургас търси своя талант 2014
История на ролери скейтинга в Българи
Първият национален фестивал на ролерите


Бургас търси своя талант 4 първи концерт бургас търси талант 2014
Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: