Кои Детски ролери са с най-добри качества: Roces, Seba, Rollerblade, Powerslide, Tempish


Какви ролери са подходящи за малко дете? Кои Детски ролери са с най-добри качества


Какви ролери са подходящи за малко дете?
Най-добрите детски ролери, които стават за тренировки


Въпрос: Какви ролери са подходящи за 4-годишно дете? 

При ролерите най-важното е стабилността на обувката и движението на колелцата. При болшинството ролери в магазините липсват и давата аспекта. В Ролери Школата ни дълго търсехме кои са най-подходящите ролери, които наистина си заслужават парите. Да стават за тренировки, да може даецата да чувстват стабилност и бързо да се учат. Да не им се огъват, че да ги спъват.

Най-доброто на пазара, в момента, е патентов модел на Пауърслайд,  модифициран като детски полу-професионални ролери , Кид ФРИСТАЙЛ Про. Размерите са (30-36) и (34-40).

От марковите ролери открихме два модела, които дават всичко това: Детските ролери на Пауърслайд и детските ролери на Рочес. Но не всички, само най-високия клас си залужават.

Италианските Рочес са регулируеми детски ролери. Обхващат по над 5 номера; (23-30), (30-35) или (36-40). Така че, ако детето ви е 35 размер е супер - купувате от 36-40 и детето ще ги кара години наред. Стабилността им е ненадмината - особенно на Рочес Орландо 3

Високия клас детски ролери на Германските ролери Пауърслайд са също много добри, но за същата цена обхващат по 3 номера. Консултирайте се с нас в кои случаи обаче, те ще са за предпочитане.

От по-ниския и евтин клас също открихме един модел, който наистина си заслужава. Това е модел който внасяме специално за школата. Номерациите са (29-32), (33-36), (37-40). Малките много добре обхващат крачета на 2-3 годишни деца. Цената им е на половина от марковите. Спестено е от страна на материали, но качествата си остават най-добрите от този клас.

Също така се чудя дали да са с 4 колелца в една линия или 2 по 2? 

За малки деца, под 3 години, започваме с ролкови кънки (2 по 2). Най-добрия вариант е три в едно (ролери, кънки за лед, ролкови кънки). Те дават нужната стабилност. Лесно се кара и учи с тях.

За по-големите обаче, това не е нужно. Те си тръгват спокойно с нормални ролери. Важното е да са стабилни, както по-горе описаните, които ползваме в Школата ни по ролери.

Аз се колебая дали ще може да ги кара вобще?

Нормално. Затова в Школата ни първоначално даваме на ролери под наем за да се види развитието на детето. След някой друг урок, като се запали интереса му, и с е види че напредва, му избираме от гореспоменатите, това което най-добре му ляга.

Сансу и Йонсу в България търси талант - полуфинал 2014 
Сензационното представяне на Сансу и Йонсу в България Търси Талант 
Какви ролери са подходящи за малко дете? 
С ролери в България търси талант 2014: Балет на ролери

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: