Ролери Годеч 2016: Съревнования по ролери в Годеч

Ролерфест Годеч 2016
гр. Годеч изпреварва Бургас и другите градове по масово обучение на страхотни деца ролеристи

В проведените дву-девни ролер-спор събития взеха участие над 50 деца. Имаше състезания за скорост на 100 м. и на 60 м. за по-малките. Проведоха се още състезания по Спийд слалом и Совалка за по-начинаещите ролерисисти. 

Между състезанията, демонстрациите и игрите на Хокей имаше и безплатни уроци. Годеч наистина се превръща в най-развития ролери Град в България. Децата са толкова вдъхновени, че се събират още от сутринта и карат по цял ден. Заниманията им приключват към 11, 12 вечерта. Направо страхотно!

Ролери заниманията се превръщат и в полезно социално събитие. Родители, баби и дядовци се събират да гледат децата и намерят време да се срещнат. Това е наистина прекрасно социално сборище за това малко градче с под 10,000 жители. 

Как започва тази ролери мания?

През лятото на 2015 две деца от Годеч се записват да тренират в Ролери Школа Бургас, организирана от Годечко семейство. С помощта на Школата, и по специално на Сансу и Йонсу - от България Търси Талант, за броени дни Годечката група започва да нараства от 10 на 20 и скоро, на 35 деца, които се събират всяка вечер да тренират и се забавляват с ролерите. Две семейства допринасят основно стимулирайки децата и спонсорирайки това невероятно събитие. При този ентусиазъм, нямаше как да не ги подкрепим от Ролери Школа Бургас. Браво на Годечките кънкьори!!! 



















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: