Какви ролери да закупя: Специализиран магазин за ролери в Бургас

Специализиран магазин за ролери в Бургас
КАКВИ РОЛЕРИ ДА СИ КУПИТЕ
Марковите ролери са единствените, които си заслужават. Говорим за огромна разлика в качеството на колелца, шина, обувка. Маркови ролери са Пауърлайд, Ролерблейд, Рочес и Себа, а в магазините ни продават само най-нисък клас боклуци.

На тренировките идват с ролери от Мола с лоши качества; остави че са бавни и колелцата им се изхабват бързо, но обувката не потдържа въобще кракът; тренировки и трикове с тях са невъзможни, карането е мъка, а камо ли начинаещ да се учи с тях. Не купувайте такива ролери.

В крайна сметка излиза много по-евтино да закупите направо маркови ролери на ПауърслайдРолерблейдРочес или Себа. И пак, говоря за по-високите класове, като фристайл слалом ролерите, които са много по-стабилни от обикновенните фитнес кънки. Фристайл-фрирайд ролерите са най-доборото за напреднало ниво каране и за начинаещи - и стават за всеки стил каране. Затова се наричат, 'Фристайл'... понеже можеш да правиш всичко с тях.

Дори и да трябва да добавите малко пари отгоре, качеството ще е с не малко, а стократно по-добро; Колелцата са много по-бързи, стабилни и издръжливи, а те са основна част от цената на ролерите; Обувката им е удобна, с истински термо-чорап оформящ се по крака ви; Шината и обувката са направени да издържат всякакво натоварване и килограми. Карането с тях не е мъка, а истинско удоволствие - все едно летите. Кара се много по-лесно с тях, понеже се чувстате устойчиви и имате контрол. Затова трениращите много бързо започват да напредват с качествени ролери в сравнение с другите.


X-Rol: Магазин за ролери в центъра на Бургас
 
Затова открихме първия в България магазин за маркови ролери. Магазинът се намира в центъра на Бургас, точно до Трията, Сердика 1.

Целта ни е да ви предоставим избор от качествени ролери на възможно най-добри цени. Свържете се с нас за съвет, за да направите правилния избор. Потдържаме всички номерации на множество фристайл модели, както и най-добрите детски ролери.


15 топ модела ролери с висока издръжливост и стабилност

Топ модел по-продаваемост в момента е Фристайл АЙС Про, който дори надминава другата най-добра кънка - Алхимия. И двете имат супер качества - първите идват с допълнителни колелца за рокеринг, а вторите с най-висок клас лагери. Просто са непобедими по качества и цена. Но за фрирайд кънкъорите Рочес Метрополис е най-стабилното. А при детските - Кид ФРИСТАЙЛ Про, макар че Рочес Орландо 3 са най-здравите и с най-добри материали, механизми и екстри. Обадете ни се за ИНФОРМАЦИЯ и ПОРЪЧКА: тел. 0878-197022

Фристайл слалом ролери

http://roleri-uroci.blogspot.com/2013/05/blog-post.html

ROCES

от 350 - 400 лв.

Пауърслайд

от 280 - 600 лв.

Алхимия

от 269 - 460 лв.

СЕБА

от 320 - 1200 лв.



Тел. за поръчка: 0878197022




Детски Ролери висок клас
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri za ceca
Марковите детски ролери Рочес са едни от най-добрите понеже обхващат почти двойно повече номера, а издръжливостта им е многократно по-добра от тази на другите марки. Те са два вида; с твърда или с мека обувка. За поръчка  Тел: 0878197022И

Roces Orlando 4 
цена: 160 лв.
Orlando 4 момче
цена: 160 лв.
Orlando 4 момиче
цена: 160 лв.
Orlando 4 момиче
цена: 160 лв.
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri za ceca

http://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40_25.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/70.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/50-29-32-33-36-37-40.html
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
КОМПИ 7.0
цена: 150 лв.
КОМПИ 5.0
цена: 150 лв.
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri
Пауърслайд Фюжън 
цена: 140 лв.
Фюжън
цена: 150 лв.
Фюжън 1
цена: 160 лв.
Фюжън 3 лукс
цена: 170 лв.
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri za ceca


Детски фристайл ролери - ФРИСТАЙЛ ПРО
Детски ролери кънки за лед ролкови кънки бургас ролери цена цени
Цена: 169 лв.Детски ролери цена ролери за деца цени най-добрите детски ролери темпиш коктейл ролери фристайл ролери
Регулируеми: 34-37 или 38-41 размер
Детски ролери кънки за лед ролкови кънки бургас ролери цена цени
Най-високо ниво детски ролери с професионалникачества - сега и регулируеми, на супер цена. Подробности >>>
Детски ролери кънки за лед ролкови кънки бургас ролери цена цени
Поръчайте на тел: 0878197022
 ролери Powerslide, Пауърслайд кънки, ролери - Vertigo skates (Вертиго), най-евтино вис

6 comments:

  1. ролери,ролери,ролери - блейдове, кънки или каквото и да ги наричат... Powerslide ролерите са с най-добри цени в България от марковите ролери. Но наистина можете да си купите и Roces - добри са, особенно детските ролери Рочес са най-добрите в България. За всички обичащи ролерите, ролери спорта, карането на блейдове.. препоръчвам споменатите в статията марки ролери.

    ReplyDelete
  2. Ролери и блейдове: Ролери магазин - Ролери - Голям избор, Специализиран магазин за фристайл ролери, части и аксесоари.. Какви ролери да закупя Кой размер фристайл ролери да си поръчам? Колела с каква твърдост да си избера? ролери за деца
    ролери софия, ролери бургас roleri burgas, roleri-ролери форум, продавам ролери, ролери цени, ролери варна детски ролери ролери пловдив "Да караме заедно ролери!" Да караме заедно ролери в Бургас

    ReplyDelete
  3. здрасти,

    търся си фрирайд ролери, кракък ми е 29см, което е между 44 - 45 в зависимост от модела.

    ReplyDelete
  4. Имаме СЕБА лайт намалени към 300 лв, с лагери АВЕС 7, но те се препоръчват за по-леки хора и по-малките номерации. Там "Лайт" име предимство.

    Но Алхимия ще ти е най-удобна и ти идва на най-добра цена, а с най-високи параметри. Лагери АВЕС 9, готов "рокеринг" за маневреност, най-висок клас шина.

    Имат само един единствен аспект по-който СЕБА и Пауърслайд го надминават, но ние го оправяме, и така те се явяват най-удобните и най-добрите фрираид ролери.

    1. Определено е по-удобна от Себа, на която малко горния ръб ми убива, а да не говорим от Пауърслайд, който е по-скован като кънка.

    2. Цената им е най-изгодна. 280 лв. при предварителна проъчка с лагер АВЕС 9 и с модификацията. Или 290 лв. ако са налични и ги пратим веднага.

    3. Материала на направа на самата обувка превъзхожда другите.

    Слабост е само местоположението на закопчалката, която ние променяме. Към 260 лв са без модификацията, но едва с нея стават конкурентни с другите фрирайд ролери, така че си заслужава. От горе на всичко ги имаме налични и ги получаваш на следващия ден по ЕКОНТ.

    ReplyDelete
  5. Каква е разликатра между старата и новата Алхимия? Освен външен вид. И другият модрл, който ме интересува е Black Ice. Някои казват, че Себа са най-добри като здравина. Но тези модели на Темпиш имат отвори за проветряване на обувката. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете.

    ReplyDelete
  6. Новата Алхимия има по-добрено закопчаване и по-висок клас колелца. Основно предимство на Алхимията е по-доброто качество пластмаса от СЕБА, на самата обувка, както и много по-добрата цена за най-високите качества - шина, колелца, обувка.. Но ако питате мен, от Фристайл слалом ролерите Фристайл Айс Про са най-добрите като здравина. С тях до сега не сме открили нито една слабост. Но откритите слабости на Алхимия бяха отстранени с новия модел, така че нея мога да я сложа на нивото на СЕБА по-здравина, просто Алхимия е по-удобна.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: