Ролери: Обучение "как да карам ролери" - уроци по ролери, курсове за ролери


ролери обучение бургас обучение по ролери как да карам ролери
Ролери: Обучение в Бургас 
ролери обучение бургас обучение по ролери как да карам ролери
Всяка тренировка включва 10 минутна загрявка преди карането на ролери и също толкова са успокоение в края на сесията.Обучението за каране на ролери може да се извършва с помощта на метода на постоянното обучение или метода интервал. Метода на постоянното обучение е по-идеален за изгаряне на мазнини, докато интервал метода е малко по-подходящ за постоянно повишаващи се нива на производителност.
ролери обучение бургас обучение по ролери как да карам ролери

Добре дошли!

Skating in Boston
Inline Клуб Бургас (Бургаската школа по ролери) е инициран от неправителствена организация, основана през 2010. Тя се състои родители на многодетни семейства, посветени на семейната дейност и развитето на храктера на децата си.  Ролери скейтнинга е една от прекрасните учебни дейности която  Учебен център "Роса" развива.

Школата ни по ролери е движещата сила зад организираните уроци по ролери в Бургас. Въпреки че много от събитията и дейностите на клуба са съсредоточени в района на Бургас, ентусиазирани скейтъри от различни градове и села на страната се присъедяват и се възползват от широкия спектър от информационна и техническа поддръжка на нашия ролери клуб.

Мисията на Школата по ролери е да насърчава и подкрепя спорта, които обичаме, ролерите. С помощта на специално ядро от доброволци и енергично членство, Школата учи деца и възрастни да карат кънки-ролери, да карат безопасно, и най-важното, как да се забавляват. Школата също предоставя на своите членове възможности да се пързалят заедно, участват в състезания, като и същевременно да се насърчава ролери спорта.

SkatingInBostonДали е от общ интерес или много специфичен характер, мисля, че ще има нещо за вас. Надяваме се тук да намерите полезна информацията и да пожелаете да се присъедините към нас.
Join Us
ролери обучение бургас обучение по ролери как да карам ролери

 скейтинг обучение, уроци, школа, треньор, тренировки по как да карам ролери, как да се науча да карам ролери, спирам, завивам с ролери
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Инлайн БЪЗРО ПЪРЗАЛЯНЕ С РОЛКОВИ КЪНКИ 
История на скейтинга в България: От първите кънкьори  
Школа по ролери Бургас: Какво ще учим този месец 
Фристайл слалом с ролери и успешното му развитие в Бургас
С ролери в часовете по физическо в училище

roleri, skeiting obuchenie, uroci po roleri, ролери, скейтинг обучение, уроци, школа, треньор, тренировки по каране на ролери, как да карам ролери, как да се науча да карам ролери, спирам, 

завивам с ролери









ролери обучение бургас обучение по ролери как да карам ролери



УРОЦИТЕ ТОЗИ МЕСЕЦ - ЗА НАПРЕДНАЛИ 
(Уроци - 4 ниво)

Фристайл слалом трик: "Обърнат Мега"



Фристайл слалом трик: "Пресечен орел назад"



(Уроци - 5 ниво)

Фристайл слалом трик: "Слънце-Четка"



Фристайл слалом трик: "Мега-Четка"



Фристайл слалом трик: "Мега-Четка с размяни"



Фристайл слалом трик: "Магот"



Фристайл слалом трик: "Бутане и пресичане назад"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: