Магазин за ролери в София: Къде да купя маркови ролери в София

От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас
Къде да си купя ролери в София: Магазин за ролери София
От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас
Имаме най-доброто снабдяване на маркови ролери - висок клас, както за деца така и за възрастни. Като Ролери Школа искаме да дадем възможност хората да карат с добри ролери, каквито не се намират по магазините. 

Магазин за ролери в центъра на София

Целта ни е да ви предоставим избор от качествени ролери на възможно най-добри цени. Свържете се с нас за съвет, за да направите правилния избор. Потдържаме всички номерации на множество фристайл модели, както и най-добрите детски ролери.

Не се залъгвайте да купувате буклуци, защото сте начинаещи, с тях няма да се научите, а само ще се откажете или ще разберете че сте си дали парите напразно. Разберете, добрите ролери са най-подходящото дори за начинаещи, понеже дават стабилност, контрол и удобство. Без тях няма как да се научиш, а с тях можеш бързо да се развиваш, да изпитваш удоволстие. Добрите ролери стават за сериозни тренировки и натоварвания. Фитнес ролерите не стават!

Говорим за Детски ролери, Фрирайд ролери, Професионални и пролу-професионални ролери. Фитнес ролерите са по евтини, но не си заслужават. С фитнес-ниво ролери само ще се мъчите и няма да може да се научите да карате добре. Но най-лошото е, че кракът не намира контрол, изморява се - през цялото време е под напрежение и всеки момент може да ви подлъже и да се пребиете. Колелцата им са по-нисък клас и заминават бързо, а като купите нови цената ще ви излезне все е дно в началото да сте си купили директно добри ролери. Затова ролери на добра цена са тези, които ще могат да ви издържат най-дълго.

Предимства на високия клас ролери:
От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери
1. Обхват: Регулируемите ролери от висок клас обхващат 2-3 пъти повече номера
2. Стабилност: Фитнес ролерите може да потдадът още на първи карания или след някой-друг месец, но високия клас са стабилни и след много години употреба
3. Издръжливост: Колелцата при ниските класове не позволяват правенето на сприрачки и се износват бързо, по-изгодно е да добавите малко пари още при купуването но да имате професионални колелца. Иначе ще давате много повече след това, което обаче няма да повиши стабилността на ролерите ви.

Най-добрите маркови ролери които доставяме са Рочес, СЕБА, Пауърслайд, Ролерблейд (SEBA, Powerslide, Roces и Rollerblade). Всички те превъзхождат по качество и цените им не са много по-високи от тези на другите измислени марки. Купете си истинско качество, за да изпитате истинско удоволствие от карането на ролери.

КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ТРАВМИ

От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас
Въпроси за ролери  какви ролери да купя избера цена цени ролери
Най-добрите ролери за деца
Правила за избор на детски ролери?  
Какви ролери са подходящи за малко дете?  
Как да търсите фристайл слалом ролери?  
Какво е треньор за частни уроци по ролери?  
КОЛЕЛА: Колелца за ролери

Ролери цена Пауърслайд поуерслайд powerslide roleri детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri ролери за деца
РОЧЕС - Детски Ролери от висок клас 

За поръчка и информация.  roleri.uroci@gmail.com  Тел: 0899-130357
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri
Roces Orlando 4 
цена: 160 лв.
Orlando 4 момче
цена: 160 лв.
Orlando 4 момиче
цена: 160 лв.
Orlando 4 момиче
цена: 160 лв.
Ролери ценаърслайд поуерслайд powerslide roleri b детски ролери Пауyrslajd, seba, tempiw, detski roleri, roleri za ceca

http://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40_25.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/roces-moody-40.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/70.htmlhttp://roleri-roleri.blogspot.com/2014/08/50-29-32-33-36-37-40.html
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
Рочес МУДИ 4.0
цена: 165 лв.
КОМПИ 7.0
цена: 160 лв.
КОМПИ 5.0
цена: 160 лв.

2 comments:

  1. Здравейте, може ли да ми препоръчате ролери за 2 годишната ми дъщеря? Благодаря Ви

    ReplyDelete
  2. Дъщеря ми на 2 годинки караше с кънки, които стават и за ролкови кънки и ролери. Кликнете на кънки под заглавието, за да ги видите. Те хващат много добре дори най-малките номера; лесно е да се научи с тях, понеже на ролкови кънки ще е по стабилна. Но щом свикне да стои и ходи с тях, и беше много по-лесно с ролерите, понеже не я спъват, като ролковите кънки. Така за седмица се научи да кара сама. След което научихме много 2 годишни деца да карат със същия модел.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: