Първи урок по ролери-кънки: Как да караме ролери правилно



Първи урок по ролери-кънки
Как да караме ролери правилно (първи стъпки)

Това момиче е пример за правилно научаване за каране на ролери-кънки. Другите начинаещи ролеристи ги е страх да си дигнат краката при първите уроци и само плъзгат напред-назад, което е много противопоказателно, защото плъзгане назад не те задвижва напред, както маратонките. Правилно е точно така, да пренасяте краката от ролер на ролер, за да се научите правилно да карате кънки (Инлайн кънки - наречени често 'ролери') Но ще ви трябват и хубави ролери-кънки от:


В Бургас имаме уроци по каране на ролери-кънки всяка вечер в Морската градина. Търсете в Гугъл "Ролери Школа Бургас". Този урок е за съвсем начинаещи и главно за деца от 2 до 5 г. възраст. За по-напреднали гледайте другите ни видеа.

Деца, да се научат сами на 2-3 годишна възраст? Първите стъпки са много важни. Неправилните навици после трудно се избиват. По тази причина повечето треньори не взимат ако някой вече се е научил сам. За да станете наистина добри ви трябва Инструктор.

Дори тинейджъри за да се научат, някой им е показвал. Гледайте Сансу и Йонсу в България търси талант - и вижте така ли се кара. А те са стигнали до това ниво за 2-3 години тренировки. В резултат, десет годишно момче, като Йонсу, се съревновава с най-добрите възрастни в България и на Европейски първенство. И най-важното печели медали.

Да се върнем на първите уроци за начинаещи. Това е основна грешка на аматьорите, те плъзгат. Първото нещо е да ги отучим от този грешен навик. Затова изглеждат толкова глупаво като карат. Другата грешка при карането на ролери е че краката им са много разкрачени. Още с първите стъпки трябва да се научат да държат краката заедно, иначе все ще си карат все едно са над тоалетната. Лош навик - но много трудно се маха после.



Селина (на 4 г.) трикове с ролери: 
първи урок по ролери първи урок по каране на ролкови кънки как да карам ролери уроци Бургас
Сестрата на Сансу и Йонсу от България търси талант... показва основни начални стъпки в карането на ролери и ролкови кънки. Ние сме училище по ролери и кънки - РОЛЕРИ ШКОЛА БУРГАС - За да карате добре си купете висок клас кънки и ролери от нас. Ние сме единствения специлизиран магазин за маркови ролери, прфесионални ролери и многообразен избор на ролкови кънки. Вижте, Къде да купя кънки-ролери в Бургас БУРГАС - Магазин X-Rol, в центъра до Трията, ул. Сердика 1, Тел. 0878197022



roleri


Селина на ролери - от Ролери Школа Бургас, на 3 години печели международно съревнование до 7 годишни в Белград. Селина вече обучава другите на хореографии с ролери-кънки.



 Най-добрите ролери за деца


Трябва да си купите фристайл или фрирайд ролери. При високия клас детски ролери, най-добри са Рочес Орландо и Кид Фристайл. Те обхващат по 6-7 размера и са подходящи за номер на крачето от 25 до 40. Дори за начинаещи, те са най-добрите, поради стабилността.

Тел. 0878197022  (Обадете се предварително)
От къде да си купя ролери в Бургас: Магазин за ролери Бургас, как да купя избера ролери, какви цени добри ролери Бургас


roleriРолкови Кънки

Когато кракът няма вече да ви расте или ще расте не повече от 2 номер, тогава си всимате направо фиксирани Фристайл или Фрирайд ролери. Полупрофесионалните са около 200 лв. Най-добри са Фрирайд Крос Про. Но ако добавите 80-100 лв. може да си вземете професионални. Най добро намаление имаме на Фристайл Айс Про и на Алхимията.


 Фрирайд КРОС Про
  230 лв. 196 лв.
 ФРИСТАЙЛ Фикс
за фрирайд: 179 лв.
ФРИСТАЙЛ Аис Про 
за стайл слалом: 289 лв.

Орландо 3 момиче
  цена: 175 лв.
 Roces Orlando 3 
  цена: 179 лв.
Roces Orlando 3 
  цена: 179 лв.
Школа по ролери
Обучение за каране на ролери за всички възрасти!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: