За насЗа корените на Школата по ролери в Бургас


Вижте още: Обучение, Видео, Състезания
В Бургас ролер-спорта набира сила през лятото на 2011, когато парка се сдобива с нов асфалт, поради който Бургас се превръща в най-доброто място в България за каране на ролери.

Първоначално Учебен център РОСА в Лазур развива програма за обучение на деца по ролери. Обучението включва фристайл, бързо каране и инлайн хокей.
Благодарение на тази учебна програма през 2012 нещата набират сила. Едва по-късно е регистриран ролери клуб. През лятото школата обучава над 100 деца. Хората виждат, че има кой да обучава децата им и всекидневно довеждат нови и нови начинаещи, които за първи път стъпват на кънки.

Родителите наблюдават как децата им за броени дни, буквално започват да летят и учат всякакви трикове. Така започват да се включват и самите родители. Карането на ролери се превръща в семейно занимание, сериозен тренинг и невероятно удоволстви съчетани заедно.


Родителската организация за семейна активност - Семеен център "РОСА", е млад, динамично развиващ се детски учебен център целящ развитието на характера на младежта чрез творчески и спортни занимания.

Учебният център показва, че неповторимите емоции могат да бъдат семейно занимание. Група ентусиазирани многодетни семейства създават клуба през 2010 г. в град Бургас. Започнатата от него програма за обучение по ролери е единствената в страната развиваща обучение в различните дисциплини на ролери спорта; фристайл слалом, фрискейтинг, спийд скейтинг, инлайн хокей и инлайн танци.

Децата трениращи в школата ни по ролери взимат участие в състезания, фестивали, шоу- спектакли, младежки и благотворителни инициативи, спортни празници, промоции и много други. Освен курс по Ролери учебният център провежда и много други занимания за деца и родители.Ролери Школа Бургас
За първи път с ролери във България търси талант. Сансу и Йонсу изправиха публиката на крака. Гледай видеото

Фейсбук група: Ролери Школа Бургас
YouTube канал: Ролери Школа
Тел. 0878197022Повече информация за Семейния център 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: