Школа по ролериШКОЛА ПО РОЛЕРИ: Тренировки по ролери-кънки

Национален ролери фест - 2012, Бургас
Здравейте на всички и добре дошли в училището за обучение по ролери, ролкови кънки - Rollerschool!

През 2011 г., заедно с група деца трениращи хокей, съвместно с Родителската организация за семейно развитие, RollerClub и представителите на маркови ролери  започнахме подготовката за обучение по ролери - Ролери Школа Бургас.


Една от целите бе ролери спорта да не остане на аматьорско ниво, където самоуки се мъчим да развием, къде верни, къде грешни умения. Другата цел бе карането на ролери да се превърне от индивидуално в семейно занимание. Сега вече имаме всекидневни занимания в Морската градина, за начинаещи и напреднали.

Вече подготвяме много младежи за национални и регионални състезания. На Националния ролери фест през 2012 в Бургас над 90% от участващите деца бяха обучени от нашата Школа по ролери. През 2014 имахме участие в България търси талант. През 2015 Йонсу се квалифицира за финалите на Европейско първенство в "Спид слалом" срещу възрастни. Вижте и представянето ни в Монтана 2016.


Целта ни е развитието и популяризирането на ролер-спорта в България отвъд това което се е правело досега, като обучим хиляди добри ролеристи. А от миналата година започнахме и формирането на училища по ролери в дурги градове. Вижте невероятното развитие на Школата в Годеч.

RollerSchool Бургас
Потвърждение на ефективността на нашата школа в Бургас е това, че стотици деца и родители са се научили да се пързалят и да подобряват уменията си в карането на ролери-кънки. Децата от нашата школа взимат първите награди в национални съревнования. В другите градове на България няма такова масово обучение на деца и родители, но се надяваме скоро и те да последват примера ни. 

Школата ни по ролери по няколко стотин възпитаници всяко лято, като много от тях идват семейно. Всеки ден учим нови деца и родители. 


Присъединете се сега и ще се видим на тренировките! 


Тел: 0878197028
Ролери Школа Бургас

Направления на обучението: Ние учим овладяването на ролковите кънки във всички съответни области: основни умения за възрастни, образованието на децата, friskeyt, свободен стил, слалом, фигурно пързаляне, скоростно, класическо каране, както и инлайн-хокей, и инлайн-танци.


Курсове по ролкови кънки: Провеждаме уроци по ролкови кънки в през цялата година както на групи, така и поотделно в Бургас, в Морската градина.От основаването на училището ние провеждаме и безплатни уроци-демонстрации по училища и други места където ни поканят.В новия ни сайт можете да прочетете за тенденциите и ключови разработки ролкови спортове, да научат къде да закупите ролкови кънки, да се срещнат и разговарят с инструктор и други студенти! 


Съвети - Как да изберем добри ролери: От нас може да получите подробен преглед на най-добрите ролери за фристайл слалом или най-добрите детски ролери.


Видео от заниманията на руската школа по ролери


Видео от нашите занимания в Бургаската школа по ролери  (вижте още)

9 comments:

 1. Хора не се мъчете да се научите сами да карате ролери без инструктор, ако не знаете правилните техники и методика. Дори и да се научите сами ще развиете много неправилни техники, които е трудно след това да се изкоренят. Да карате ролери не може да ви научи всеки един, все пак това спорт, който изисква правилната основа. Ролери също не си купувайте на сляпо. В магазина и в интеренет е пълно с ралери които не си заслужават. Първо се консултирайте.

  ReplyDelete
 2. Прекрасна инициатива. Карането на ролери и страхотно преживяване и тези тренировки наистина помагат бързо и лесно да се научат децата да карат ролери. Непременно опитайте!

  ReplyDelete
 3. Основната цел на училището ни по ролери е да предложи една стабилна основа в карането на кънки по безопасен, градивен и забавен път. Училището разполага с опитни иснтруктори, екипировка и предлага уроци не само за начинаещи, но и за тези, които вече имат базови умения в карането на кънки и желаят да ги развиват в различните стилове.

  Може да се научите да карате ролери в различните стилове; стрийт, рампа, фристайл слалом и ърбан уроци.

  Нашите уроци се провеждат в парка "Морската градина", но при желание от Ваша страна, уроците могат да бъдат проведени навсякъде при наличие на подходящи условия.

  ReplyDelete
 4. В София провеждат ли се уроци?

  ReplyDelete
 5. Както в Бургас така и в София и другите градове постепенно трябва да се развият школи по ролери и обучение в каране на ролери за деца и възрастни. Ако се свържете с нас може да се опитаме да ви свържем с хора в съответния град, които да помогнат с тренировките.

  ReplyDelete
 6. Научи се да караш кънки стъпка по стъпка. Училището ни по ролери предлага уроци за всеки.

  Основната цел на училището ни, Ролери Школа Бургас, е да се придобие една стабилна основа в карането на кънки по безопасен, градивен и забавен начин. Училището предлага инструктор по ролери и специални методики за всеки вид каране, както и ниво на каране; предлагаме уроци за каране на ролери не само за начинаещи, но и за тези, които вече имат базови умения в карането на кънки и желаят да развиват уменията си в конкретен стил. Предлагаме стрийт, рампа, фристайл слалом, спид, инлайн хокей и ърбан - по ваш избор! Основната дейност на училището по ролери се провежда в парка - Морската градина, но при желание от Ваша страна, уроците могат да бъдат проведени навсякъде при наличие на подходящи условия.

  Ако нямате нещо от необходимата екипировката, ние предлагаме пълна екипировка под наем - ролери, протектори... и можем да Ви помогнем с избора на такава в магазин X-Rol Бургас.

  ReplyDelete
 7. Училище по ролели и кънки е прекрасна идея. Трябва да се направят училища за каране на ролери и кънки в цялата страна. За да има възможности да се развиват децата трябва и държавата да построи специални площадки за каране на ролери, където да може да се дават уроци по ролери и да се обучават все повече деца. Сега дъщеря ни е запалена по кънките, така че е прекрасно че давате и уроци по каране на ролкови кънки. Във фимлмчетата които тя гледа децата имат специлизирано място където се събират и тренират да карат ролкови кънки всеки ден. Дано и България да достигне до това ниво. Карането на ролери и кънки е прекрасно занимание, което всички помним от детството си със много специални чувства. Поздрави ;)

  ReplyDelete
 8. Как мога да се запиша

  ReplyDelete
  Replies
  1. Просто ела когато караме ролери. Уроците са вечер, след 7 в Морската градина. Триъгълника на ролеристите под Флората. Елате да караме ролери и кънки заедно. Бургас е най-доборото място за каране на ролери и кънки. Стотици деца вече карат прекрасно.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Най четените: